Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Lunin vodnik 2018

Lunin vodnik 2018

Lunin vodnik 2018 avtorice astrologinje Eme Kurent je namenjen splošni rabi oziroma vsem, ki se zavedajo, da smo tesno povezani z naravnimi ritmi. Namenjen je tistim, ki želijo te ritme objektivno opazovati, jih raziskovati in si z njihovim vnaprejšnjim poznavanjem pomagati. Z Vodnikovo pomočjo lahko bolj kakovostno izrabljamo čas; pomaga nam načrtovati sestanke, nakupe, zmenke, zdravstvene posege, sejanje, sajenje, domača opravila, čiščenje, prehranjevanje, zabave, piknike, izlete … Vse ima svoj čas in z Luninim vodnikom lahko izberemo najboljšega, poudarja avtorica.

Ema Kurent je profesorica angleščine in nemščine ter astrologinja z diplomo angleške šole Faculty of Astrological Studies. S študijem v tujini je pridobila še nazive QHP (Qualified Horary Practitioner, 1993), CMA (Certified Medieval Astrologer, 2003) ter ISAR CAP (Certified Astrologer Practitioner).

V Ljubljani vodi šolo Astrološka akademija Stella. Je tudi avtorica knjig Sonce in Luna – 144 zodiakalnih kombinacij in Horarna astrologija.

Lunin vodnik 2018 je že štirinajsta zaporedna izdaja Luninega vodnika, priročnika za vsakodnevno načrtovanje, z nasveti za vsak dan.

V košarico
Vaša cena: 7,99 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtorica:  Ema Kurent
Založba: Stella
Obseg: 349 strani
Vezava: mehka


Pošljite nam vaš komentar za " Lunin vodnik 2018 ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: