Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Vitamin D3 – čudežni rezultati zdravljenja z ekstremno visokimi odmerki sončnega hormona

Vitamin D3 – čudežni rezultati zdravljenja z ekstremno visokimi odmerki sončnega hormona

Knjiga Vitamin D3 vam pove natančne rezultate eksperimenta avtorja, katerim nevarnostim se izogniti in tudi enostavno razloži novo teorijo, ki predlaga, kako naj bi terapija z visokimi dozami vitamina D3 pomagala preprečiti in ozdraviti vse epidemije bolezni in zdravstvenih stanj, ki nas morijo od leta 1980 naprej.

Jeff T. Bowles, avtor knjige je spoznal, da 4000 IU na dan zanj ni dovolj, zato se je odločil, da poskusi z "nevarnim" poskusom, ki popolnoma nasprotuje vsemu, kar so mu zdravniki govorili dolga leta: "Ne jemlji preveč vitamina D3, ker je nevaren!"

Začel je jemati 20.000 IU na dan - petdesetkrat več, kot je priporočen odmerek (400 IU na dan). Po približno štirih mesecih je povišal odmerek na 50.000 IU na dan, kar je stopetdesetkrat več, kot je bil stari priporočen odmerek. Potem ga je dvignil na 100.000 IU na dan ali tristokrat več, kot je maksimalen "varen" odmerek.

Kaj se je zgodilo v zadnjih desetih mesecih? Je umrl? Zbolel? Ne! Ravno nasprotno! Terapija z visokimi odmerki vitamina D3 je v preteklem letu pozdravila vsa njegova stanja - nekatera je imel več kot dvajset let.

V košarico
Vaša cena: 19,00 €
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtor: Jeff T. Bowles
Prevod: Gorazd Šuštarič
Založba: samozaložba G. Šuštarič
Obseg: 151 strani
Format: 15 × 21 cm
Vezava: mehka


Pošljite nam vaš komentar za " Vitamin D3 – čudežni rezultati zdravljenja z ekstremno visokimi odmerki sončnega hormona ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: