Knjižni klub Misteriji

Člani imajo 10-15 % popusta pri knjigah ARA založbe (starejših od 6 mesecev).

Članstvo je brezplačno!

Trenutno niste prijavljeni. Vpišite e-poštni naslov, s katerim ste se registrirali v klubu in pritisnite OK.

Prijava:

Postanite član kluba.
Registrirate se tukaj.

Čudež bioidentičnih hormonov (e-knjiga)

Čudež bioidentičnih hormonov (e-knjiga)

Preprosto napisana knjiga, polna resničnih zgodb pacientov, ki opisujejo dramatične rezultate, ki jih prinaša ravnovesje, ustvarjeno z bioidentičnimi hormoni.

Kako ustvarimo hormonsko ravnovesje, nadziramo telesno težo in rešimo številne zdravstvene tegobe, tudi nekatere »neozdravljive«.

V košarico
Vaša cena: 17,90 €
Klubska cena: 16,11 €
Čudež bioidentičnih hormonov (e-knjiga)
 

PIŠITE NAMVeč informacij

Avtor: Michael E. Platt, dr. med.
Prevod: Jernej Zoran
Založba: ARA založba
Obseg: 264 strani
Format: 12,2 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Knjiga je zbirka napotkov za blaženje in odpravo cele vrste zdravstvenih težav, ki se lahko pojavijo zaradi hormonskega neravnovesja. Mednje sodijo menopavza, sladkorna bolezen, astma, debelost, migrenski glavoboli, fibromialgija, artritis, rak, tumorji maternice, endometrioza, primanjkljaj pozornosti in motnja hiperaktivnosti. Sloni na izkušnjah ameriškega zdravnika s petintridesetimi leti kliničnih izkušenj zdravljenja z bioidentičnimi hormoni – hormonskimi nadomestki, katerih biokemična zgradba je popolnoma enaka tistim, ki jih proizvaja človeško telo. To dejstvo omogoča pomembne prednosti pri zdravljenju in zmanjšuje potencialna tveganja.

Bioidentične hormone pripravljajo na podlagi receptov v lekarnah za vsakega človeka posebej in mu jih pošljejo na dom. Tako prihajajo bioidentični hormoni tudi v Slovenijo.

Hormoni nadzirajo vsak sistem v telesu in so ključni za zdravje ljudi, so izjemno močne snovi, zaradi katerih se lahko počutimo dobro ali pa zaradi njih zbolimo. Vplivajo na vsako celico v telesu. Prednosti naravnih hormonov v primerjavi s sintetičnimi so ogromne, a večina zdravnikov ve o tem le malo ali nič, saj skoraj vse njihovo znanje temelji na raziskavah, ki jih opravijo farmacevtska podjetja. Ta ne morejo patentirati naravnih izdelkov, zato se z bioidentičnimi hormoni ne ukvarjajo. Zdravniki, ki se spoznajo na bioidentične hormone, so dosegljivi tudi v Sloveniji. www.faceforceyoga.com


Pošljite nam vaš komentar za " Čudež bioidentičnih hormonov (e-knjiga) ".
Veseli bomo, če nam napišete svojo izkušnjo, vprašanje, pohvalo ...
Vaš e-naslov:
Vaš komentar:
Želim prejemati vaša
občasna obvestila: